söndag 18 mars 2012

Scoutingen fortsätter

Jodå, det har varit lite tyst på denna blogg en stund beroende på att jag har helt enkelt inte hunnit med att blogga i den utsträckning som jag brukar.


Det har inte hänt så mycket i mitt egna scoutliv eller något speciellt i kåren heller utan scoutlivet fortsätter. Vi har haft aktiviteter varje tisdag, precis som programmet har lagts. I lördags var det fotohajk i närheten och runt om i Fisksätra. Ett uppskattat inslag för dom som var med.
I övrigt har vi haft ett kårforum, styrelsemöte, i kåren där vi bla. gick igenom vilka aktiviteter som vi ska göra under året och hur vi ska få in vårt 40års firande i nästan alla inslag. 
Planeringen för sommarens Vässarö läger har börjat så smått och jag väntar fortfarande "ivrigt" på ett besked på vår bidgragsansökan som är inlämnad. Förhoppningsvis blir det en positiv behandling.


På torsdag är det dags för månadens kårforum och då fortsätter vi att diskutera våra aktiviteter och då även bla. St Georg och hur vi ska lägga upp denna kväll på ett bra sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad det hela handlar om

Scouting handlar inte om att elda utan om att brinna