söndag 14 september 2008

Tankar om en vecka

Det känns som om det har varit mycket förra veckan och det kanske det har varit, nu när jag pustar ut på söndagen och ser att jag inte har någon scoutaktivitet att ta hand om - förutom ett par mail som har skrivits till kåren..
I måndags var det rekrytering i skolorna, Lännbo och Igelboda. Alexandra och Edvard träffade nästan 300 elever tillsammans under ett par timmars tid. Tyvärr blev inte mötet på kvällen så välbesökt får man väl säga men vi tar nya tag till på måndag som kommer och hoppas på flera intresserade, både ungdomar och föräldrar.
På tisdagen träffade jag Stena Fastigheter på ett uppföljningsmöte om vårt samarbete framöver, bland annat höstlovslägret och andra punkter på dagordningen.
På onsdagen var jag och Edvard runt och satte upp lappar i Fisksis om lördagen och onsdagen..
På torsdagen träffade jag företrädare för byggsnabben och diskuterade om hur vi ska få vår lokal i ett anständigt skick igen. Som den ser ut nu så är det mycket tveksamt om vi kan bedriva ngn verksamhet i denna. Men med lite jäklar annama, skurtrasor och dammsugare så ska vi nog kunna få tillbaka lokalen i ett anständigt skick
På lördagen var det scouternas dag och hur det gick har ni säkert redan läst om.. *skratt*
Såå det vara ganska mycket när man ser tillbaka i kalendern, fast å andra sidan så är inte detta mer än vad våra ledare lägger ner i tid heller - totalt sätt.
Sedan är vi tvungna att flytta kårstämman pga. lokalens skick och det känns väl inte så där 100% igt bra, men vad ska man göra när vi är utsatta för saker som vi inte kan rå för..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad det hela handlar om

Scouting handlar inte om att elda utan om att brinna