lördag 20 februari 2010

Kårforum

I kväll så hade vi kårforum ( även känt som styrelsemöte) och med tanke på OS som pågår så höll vi ett högt tempo på ärendena och var faktiskt klara innan kl 21, vilket vi normalt oftast inte är :-)

Vi gick igenom dom vanliga ärendena på dagordningen som ekonomin, vad avdelningarna har gjort och vad som har hänt i både distriktet genom Elles position som 2dre vice ordförande i styrelsen. Distriket kommer iaf. att byta ut sin hemsida framöver och det är på tiden.

Information från förbundet genom mig, bestod i att vi i kommunikationsutskottet har gjort klart den konkretiserade verksamhetsplanen och lämnat den vidare till förbundledningen.

Sedan var det lite övriga punkter som tex. den kommande kanothajken i sommar och att vi ska träffas framöver ( tisdag nästa vecka) och fixa dom berömda(??) kanotkjolarna.

Bäverscoutingen har sitt första möte på söndag och det ska bli kul att se vilken uppslutning det blir, vädret ser inte ut att bli så där helt underbart - men det finns inte dåligt väder bara dåliga kläder :-)

Efter dessa punkter och lite till avslutades mötet och vi gick hem för att se på dom svenska framgångarna i OS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad det hela handlar om

Scouting handlar inte om att elda utan om att brinna