tisdag 25 oktober 2011

Nacka Fejd 2011

Lördagen 22 oktober var det dags igen för Nacka Fejden.
Nacka Fejden är en tävling mellan olika scoutkårer i Nacka området och brukar vara ett glatt och trevligt arrangemang, vilket det var i år också.
Det var en tidig start från Fiskis för oss som skulle ordna till vår kontroll, sjukvårdskontrollen,
Vi var ett glatt gäng som kom dit och våra 3 utmanare gjorde i princip klara dom olika momenten kontrollen på egen hand.

Efter en stund när alla kontrollanter hade kommit kom också som tävlande, tyvärr i större grupper än vad som var tänkt, antar jag, så det blev lite rörigt till och från men som dom goda scouter vi är så löste vi det också.
Med gott mod och gott humör så löste dom deltagande sina uppgifter med varierande resultat, men totalt sett så är alla ganska bra på sjukvård!



Efter att alla hade varit på kontroll, packade vi i hop våra prylar och pinaler och begav oss till prisutdelningsplatsen vilket var fyndigt placerad intill scoutstugan och en lekplats, detta gav ungdomarna möjlighet att hålla sig aktiva tills det var dags för prisceremonin.
Det visade sig att våra småkryp kom på en mycket hedrande 3dje plats - Yiiipiiee!! Väl kämpat scouter!!

Efter prisceremonin så fick vi,iallafall, symboliskt ta över "stafettpinnen" till nästa års Nacka Fejd. Jag passade på att kliva fram och säga några spontana ord och hälsa alla välkomna till nästa års fejd i Fiskis.

Tack för en väl genomförd Nacka fejd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad det hela handlar om

Scouting handlar inte om att elda utan om att brinna