måndag 12 september 2011

Påverkanstorg

I dag var det påverkanstorg på scouternas HQ. Det var distriktet som hade kallat till detta möte som var ett förberedande möte inför kommande Distriktsstämma. Uppslutningen var, minst sagt, dålig. Vi var till att börja med 8 stycken varav jag var den ende som inte ingick i distriktets styrelse. Senare dök det upp lite fler personer så att totalt var vi 13 stycken som diskuterade ganska mycket skilda saker. Bland annat så pratades det distriktets ekonomi vilket för första gången på länge visar plus, fast det beror lite på hur man räknar.
Sedan pratades det utbildning vilket verkar vara det som funkar bäst i distriktet för tillfället, sedan var det också prat om kansliet, förrådet och vad vi kårer vill ha ut av distriktet framöver. Det är en delikat fråga att tänka på och ta upp med kåren. Men jag tror iofs. att svaret är ganska givet - vi vill ha scoutverksamhet och stöttning på olika sätt.

Nästa påverkanstorg är den 5 oktober, vilket är en utmärkt chans att komma och prata och diskutera med styrelsen i distriktet innan stämman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad det hela handlar om

Scouting handlar inte om att elda utan om att brinna