fredag 6 januari 2012

Pilotkurs 2012 fredag kväll

Nu har vi, Mica och jag, startat upp Pilot 2012.
Efter att ha åkt ut till scoutstugan Skatboet så träffade jag Mica, Ronny ( som är kock på kursen!) och Micke. Precis när jag hade kommit fram så kom dom med bilen och alla matvaror som dom hade köpt ( En del ser ni på bilden) och då det var många kassar att bära uppför den ganska branta backen så blev det en del att göra för oss. Det goda med detta är att dagens träning blev avklarad. :-)
En sak är säker och det är att ingen av oss kommer att behöva vara hungriga under kursen.

Ronny har också utlovat nybakat frukost bröd och skatbo bakat fikabröd varje dag. Känns som en stor lyx för oss att slippa tänka på detta med maten. Efter en stund dök det upp några kursdeltagare som har valt att komma hit på fredagskvällen för att slippa åka tidigt i morgonbitti.Nedan bild är på den kurslokal vi har under helgen, för tillfället tom men i morgon kommer den att fyllas med förväntasfulla och intresserade scouter..



I kväll har jag och Mica pratat ihop oss om morgondagen och lagt sista "handen" vid programmet och sedan har vi haft en mycket trevlig kvällsfika tillsammans med dom deltagare som kom i kväll, Ronny har dukat och fixat så det har stått härliga till. Det blev en väldig mysig kväll med en brinnande brasa och en hel del skratt och prat om ditt och datt runt både kursen och annat som rör scoutingen och som ni ser så var det inget dåligt kvällsfika som det bjöds på...



Nu är det läggdags i mitt eget lilla krypin.. tyvärr verkar det vara ngn vajsing på elementet så det är ganska kallt i rummet :-( så det blir nog till att dom varma sockorna på fötterna i natt.

I morgon en ny spännande kurs dag med allehanda program punkter.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad det hela handlar om

Scouting handlar inte om att elda utan om att brinna